UA-55547970-1

Audine Healthcare | Proplugs.eu

 

 

Proplugs.eu is een van de activiteiten van Audine Healthcare om bewezen oorhulpmiddelen en oor-preventie beschikbaar te maken. Audine leert, informeert en distribueert verantwoorde oplossingen om nare en vaak onnodige oor problemen te voorkomen. Onze verkooppunten zijn divers verspreid in meerdere markten en landen en geënt om medische verantwoord, veilig en doeltreffend inzetbaar te zijn voor patiënten en watersporters.

Na veel research en beraad staan we absoluut achter de natuurlijke olie oorsprays van Audiol, Audiol SWIM de uitgekiende werking van Audia DRYBOX 3.0 UV-C droogstation en NON-invasive oordopjes van Doc's Proplugs® en Promolds®. Het verhelpen en voorkomen voordat problemen beginnen is voor ons essentieel. 

Deze website draagt hopelijk bij aan de algemene kennis van wat oren ook doorstaan en kunnen oplopen, aangevuld met simpele weetjes en introducties van  oor-instrumentjes die in veel situaties passende oplossingen zijn die veel en erger voorkomen. Dagelijk zetten wij ons in om met onze dealers en groeiend netwerk van professionals u te ondersteunen met o.a. Doc's Proplugs, UV-C DryBOX 3.0 avantgarde Audiol® oorspray. 

Mocht u als dealer met ons willen samenwerken of meer informatie wensen, neem dan CONTACT met ons op. We helpen u graag verder en staan open voor uw feedback,

Met hartelijke groet,

Michel Hulsman

Audine Healthcare, solutions that truly make a difference