UA-55547970-1

Audine Healthcare | Proplugs.eu

Proplugs.eu is een van de activiteiten van Audine Healthcare om bewezen medische hulpmiddelen en oor-preventie kennis beschikbaar te maken. Audine leert, informeert en distribueert verantwoorde oplossingen om nare en vaak onnodige problemen te voorkomen. Als (exclusief) distributeur en licentie-houder werken wij met name via retail en ketens, onze verkooppunten zijn divers verspreid in meerdere markten en landen. Onze oplossingen zijn medische verantwoord, veilig en doeltreffend - efficient inzetbaar voor de medische professional en patiënten.

Na veel research en beraad staan we volledig achter de natuurlijke olie oorsprays van Audiol & AudiolSWIM. De uitgekiende werking van UV-C dryboxen dienen te voldoen aan diverse randvoorwaarden waarna ze zeer veel onderhoud en vooral jeuk en oorontstekingen zullen voorkomen, zo'n uitgekiend apprataat is de Audia/Hansaton DRYBOX 3.0 UV-C en de DRYBOX-Mini. De ready-to-wear non-invasive oordopjes van Doc's Proplugs® en Promolds®. laten de gehoorgang vrij en zijn van een hypo-allergeen materiaal dat zich zeer goed laat desinfecteren door alcohol. Hierdoor zijn de NONvented als enige geschikt om in te zetten bij infectie, perforatie van het trommelvlies of na het plaatsen van een trommelvliesbuisje. Daarnaast is de VENTED een variant die als enige veilig en effectief is voor elke watersport zoals scuba, free-dive en alle surf-sporten. Het uitgangspunt is veiligheid om te kunnen klaren, communicatie en het vrijhouden van de gehoorgang om ongewenster perforaties, jeak en oorontstekingen te voorkomen.

Dit zijn enkele oplossingen die verhelpen en voorkomen voordat problemen beginnen, dit is voor ons essentieel. Mocht u als dealer met ons willen samenwerken of meer informatie wensen, neem dan CONTACT met ons op. We helpen u graag verder en staan open voor uw feedback,

Met hartelijke groet,

Michel Hulsman

Audine Healthcare, solutions that truly make a difference