UA-55547970-1

√ Wanneer?

√ Wanneer?

 

Waarvoor wilt u oordoppen gebruiken? Onze oren vragen vaak extra bescherming op het land, in het water of boven in de lucht beschermen tegen een mix van geluid, (vuil)water, luchtdrukwisselingen of voor medische bescherming. Waar en waarvoor men oorbescherming stelt voorwaarden aan het type oordopje dat het wel of niet geschikt maakt.

KLIK op onderstaande foto's van watersporten en onderwerpen om meer te weten te komen over extra en preventieve informatie omongewenste oorproblemen te voorkomen:

zwemmen     

 

 

Doc's Proplugs zijn ook naast het water goed inzetbaar. Bijvoorbeeld ook tijdens het vliegen, of net even beter die helpen te concentreren, het windgeruid reduceert op de scooter of warmte-comfort biedt tijdens een wandeling in winterse winden aan het strand? Verdere achtergronden en toepassisingen zijn hieronder na te kiezen.

 

 

 

 

Iedere mens en (water)sportliefhebber is zuinig op zijn of haar lichaam en weet dat een goede conditie en preventieve kennis veel blessures voorkomt. Maar wat te doen met je oren? Het oor is best kwetsbaar en wordt vaker blootgesteld aan gevaren van buitenaf dan we ons realiseren. Dit gaat helemaal op met watersporten, door het ontbreken van kieuwen zijn onze oren de zwakste schakel in en onder water. Het scheuren van het trommelvlies is daarbij het meest acute probleem dat je kan overkomen. Vervuild of besmet water geven de gehoorgang oor ook de nodige uitdagingen en zo zijn er nog enkele oorproblemen waar je voor waken kunt wanneer je (regelmatig) in het water bent te vinden. Wanneer medische oorbescherming gewenst of noodzakelijk is, lees meer hier.

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten over de toepassingen van oorbescherming? Kies dan aan de linkerzijde uw onderwerp. Verdere uitleg over diverse oorproblemen, vindt u hier of klik op hygiene voor duurzaam onderhoud.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
AudiolSWIM® - het onzichtbare & veiligste zwemdopje
- V I E W  Y O U R  O R D E R -  + Bij aanschaf van 2x AudiolSwim geen € 30,00 maar € 12,00 per stuk + AudiolSWIM® - het onzichtbare veilige zwemdopje - bestaat uit zeer fijngefilterde medische olijfolie en 0,5% tea-tree olie. 
Beide zijn natuurlijke ingred..
€ 15,00 € 12,00
Excl. BTW: € 9,92