UA-55547970-1

Audiol® - 'n natuurlijke olie-verstuiver dat oorproppen verwijderd en voorkomt, zonder geknoei.

Audiol® - 'n natuurlijke olie-verstuiver dat oorproppen verwijderd en voorkomt, zonder geknoei.
Audiol® - 'n natuurlijke olie-verstuiver dat oorproppen verwijderd en voorkomt, zonder geknoei. Audiol® - 'n natuurlijke olie-verstuiver dat oorproppen verwijderd en voorkomt, zonder geknoei. Audiol® - 'n natuurlijke olie-verstuiver dat oorproppen verwijderd en voorkomt, zonder geknoei. Audiol® - 'n natuurlijke olie-verstuiver dat oorproppen verwijderd en voorkomt, zonder geknoei. Audiol® - 'n natuurlijke olie-verstuiver dat oorproppen verwijderd en voorkomt, zonder geknoei. Audiol® - 'n natuurlijke olie-verstuiver dat oorproppen verwijderd en voorkomt, zonder geknoei.

 

 

V I E W  Y O U R  O R D E R -

 

Audiol® verzacht het oorsmeer, verzorgt de huid en voorkomt onnodig uitspuiten op een natuurlijke wijze met 100% olijfolie.

 

De combinatie van zuivere olijf-olie en het verstuiven maakt Audiol® zo uniek. Door oorsmeer herhalend te benevelen wordt deze verzacht en helpt het zo de natuurlijke afvoer uit de gehoorgang. Audiol is een medisch klasse 1 hulpmiddel en voorkomt problemen met teveel oorsmeer, zonder knoeien.

 

Om (onnodig) uitspuiten van de gehoorgang tegen te gaan bereikt men binnen  3-4 dagen goed resultaat. (2x per dag, 1-2 doses per oor, maximaal benutten van slechts 0,80ml natuurlijke olijfolie.

 

Voor het préventief-gebruik is eens per 1-2 weken voldoende, dit is zeker van toepassing op mensen die (bijna) dagelijks hoortoestellen, in-ear monitors, otoplastieken, oordoppen.

 

In vergelijking met zoutwater oorsprays zoals die er zijn van Audispray® en Otalgan® is Audiol® het betere alternatief. Zoutkristalen drogen de huid, het trommelvlies en cerumen namelijk uit, met de nodige logische risico’s van dien. Alcohol en glycerine oordruppels ook. Als de KNO of huisarts u medicijn geeft dan gebruik ik niets anders erbij wat zo in de winkel kan worden gekocht.

 

Al heeft Audiol® en Audiol®Swim nog zoveel voordelen meer om af en toe te gebruiken, het is een preventieve oplossing om een gezond oor gezond te houden. (Lees bijsluiter). Het oor is een uniek en zelfregulerend zintuig dat weloverwogen soms wat hulp van een goed middel kan gebruiken.

 

Afhankelijk van welke oliën die worden gebruikt, zijn er met olijfolie ook gunstige bijwerkingen zoals huid-verzorgend, tasten de PH niet aan en werkt ook waterafstotend. De inhoud van Audiol® bevat 200x 0,05 ml doseringen en is na ingebruikname maximaal 6 maanden goed. Audiol® is een persoongebonden product en bruikbaar vanaf 1 jaar oud. Meer informatie en gebruikershandleiding ?

 

Begin met het gebruik van Audiol met gezonde oren. Een gezond oor is preventief te helpen, bij oorprobelemen raadpleeg een arts. Als het oor, warm, pijnlijk, zeurderig aanvoelt, raadpleeg een arts. 

 

Sommige oren hebben dat nu eenmaal, regelmatig oorproppen. Er wat aan doen als het nodig is, is wat aan de laat voor preventie en geeft een periode van kwetsbaarheid mee. Gedurende 4-6 weken daarna zal het oorsmeer zich weer moeten herstellen om de huid weer te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Blootstelling aan (zwem)bad water en zeep geeft vergrote kansen op narigheid. Voorkomen is beter dan genezen!

 

De adviesprijs is 10,95 Euro, incl. 21% BTW
Bestellingen vanaf 40,00 Euro worden franco geleverd binnen Europa. Bij bestellingen onder de 40 Euro rekenen wij 3,00 Euro verzendkosten.

V I E W  Y O U R  O R D E R   |    V I E W  O T H E R  P R O D U C T S 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   
Model: Audiol oorspray
Spaarpunten: 10
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 10,95 € 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Prijs in spaarpunten: 100