Proplugs® NON-Vented

Proplugs® NON-Vented

Doc's Proplugs !NON-Vented, een uniek oordopje dat medische bescherming biedt voor het oor. Bij medische oorzaken zijn Proplugs een zeer effectief hulpmiddel om oorontstekingen te doorbreken en genezing te voorspoedigen door invloeden van buitenaf weg te houden. 

Doc’s Proplugs zijn medisch CE goedgekeurde oorbeschermers. Ze onderscheiden zich doordat ze niet in de gehoorgang gaan, de huid en gehoorgang niet irriteren en via de binnenoorschelp als een zegel tegen de huis afsluiten. Het model en het gebruikte materiaal garanderen een goed resultaat en lang draag comfort bij dagelijks gebruik, genezing of herstel. Net geboren baby's en Volwassen vinden baat bij dit type oordop zodra er sprake is van oorinfectie (OE), loopoor of na plaatsing van trommelvliesbuisjes. De gehoorgang blijft in tact, alleen de ingang is afgesloten, met behoud van communicatie. Ook belangrijk, baby's laten onze dopjes prima zitten en is het aanpassen van de Proplugs veel aangenamer dan tijdens het maatwerk-proces. 

Watersporters, duikers, muzikanten en voor preventief gebruik in het dagelijkse leven, uw voorkeur is dan beter af met het type VENTED van Doc's Proplugs®

Wanneer het oor te vol zit met oorsmeer, een ontsteking of trommelvliesperforatie heeft dan mogen er geen oorafdrukken worden gemaakt, in die gevallen bieden de Proplugs NON-Vented ook direct uitkomst om te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het is dan van extra belang de oordopjes met alcohol goed schoon te houden om kruis-besmetting te voorkomen. Om die reden zijn onze oordopjes gemarkeerd met L voor Links en R voor Rechts. De Levensduur van een paar Proplugs is rond de 3 jaar, mits u ze met alcohol reinigt wellicht langer. Voor onderhoud advies, klik hier.

Wilt u uw maat weten? Dan kunt u het best langs onze dealers gaan om daar uw Proplugs aan te schaffen. Elke dealer kan u perfect helpen met het passen en aanpassen van de Doc's Proplugs. Bent u ver verwijderd van een dealer? Neem dan contact op en we helpen u verder voor een goede maatbepaling of bezoek ons tijdens diverse evenementen voor een oor- en maat-check.

Onze dealers zullen u graag verder helpen om het juiste type oordop te kiezen en uw vragen over het dagelijks gebruik te beantwoorden. U zult niet de eerste zijn die al jaren met zijn/haar paar Proplugs doet. Mocht u vragen hebben of hulp nodig achter de juiste maat te komen, bel of mail met Audine.

NOTA BENE:
Met dichte gehoorgangen en afgesloten oren mag met niet vliegen, duiken of onder water. Zoekt u voor een gezond oor preventief bescherming probeer dan de Proplugs Vented met drukventiel voor een veel breder en veiliger inzet-bereik in de lucht en zeker onder water.

 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
DryBOX 3.0 Avantgarde UV-C
De Drybox Avantgarde 3.0 is uitermate effectieve aanvulling voor het (dagelijks) onderhoud van (geh)oor-apparaten, In-Ear monitoren, BAHA's en afstandbedieningen. Het is gebouwd om meer dan 10 jaar dagelijks te worden gebruikt. De fabrieksgarantie op het apparaat is 36 maanden.    ..
€ 89,90
Excl. BTW: € 74,30
Audiol®Swim - een natuurlijke olie-verstuiver dat werkt als een onzichtbaar zwemdopje
AudiolSwim bestaat uit zeer fijngefilterde medische olijfolie en 0,5% tee trea olie. 
Beide zijn natuurlijke ingredienten en uitgerust met een vernuftige verstuiver in een Medical Class 1 flesje brengt het een gewenste dunne beschermingslaag aan die gelijkmatig de huid in de gehoorgang bescherm..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Audiol® - een zuivere natuurlijke olie-verstuiver dat oorproppen verwijderd zonder geknoei
Audiol® verzacht het oorsmeer, verzorgt de huid en voorkomt onnodig uitspuiten op een natuurlijke wijze.   De combinatie van zuivere (olijf)olie en het verstuiven maakt Audiol® zo uniek. Door oorsmeer herhalend te benevelen met zuivere olie worden deze verzacht en helpt het zo ..
€ 10,95
Excl. BTW: € 9,05
blauwe NONvented Proplugs | type medische oorbescherming
NONvented Oorbescherming met vrije gehoorgang, doctoren zien dat graag! De blauwe NONvented oordopjes zijn een betrouwbaar oorgereedschap bij medische oorproblemen. De afsluiting via de binnenoorschelp en de vrije gehoorgang zorgt ervoor dat zonder afdruk en binnen enkele minuten een veran..
€ 22,00
Excl. BTW: € 18,18
rode VENTED Proplugs  | type ScubaSAFE, Watersport, Flying + presssure valve
De Proplugs VENTED zijn multi-functioneel inzetbaar, onder water, op het water, tijdens muziek maken, in lawaaierige kantoortuinen, studeren, tijdens een parachute- of vliegtuigvlucht. De Scott's valve (drukventiel) doet op al deze plekken goed werk. Doordat de gehoorgang vrij blijft kan het mode..
€ 22,00
Excl. BTW: € 18,18
Gebaseerd op 2 beoordelingen.
roze NONvented Proplugs | type medische oorbescherming
NONvented Oorbescherming met vrije gehoorgang, doctoren zien dat graag! Deze roze NONvented oordopjes zijn een betrouwbaar oorgereedschap bij medische oorproblemen. De afsluiting via de binnenoorschelp en de vrije gehoorgang zorgt ervoor dat zonder afdruk en binnen enkele minuten een veran..
€ 22,00
Excl. BTW: € 18,18
transparante VENTED Proplugs  | type ScubaSAFE, Watersport, Flying
De Proplugs VENTED zijn multi-functioneel inzetbaar, onder water, op het water, tijdens muziek maken, in lawaaierige kantoortuinen, studeren, tijdens een parachute- of vliegtuigvlucht. De Scott's valve (drukventiel) doet op al deze plekken goed werk. Doordat de gehoorgang vrij blijft kan het mode..
€ 22,00
Excl. BTW: € 18,18
Proplugs Sizing-kit
To learn by your self to pick the right size, order online the Proplugs sizing-kit and instructions. You will receive an envelop with a ziplock bag holding 8 sizes. Included are instructions on how to select the correct type and size with tips for best fitting and medical/preventive use. Cleaning..
€ 13,90
Excl. BTW: € 11,49